Gå videre til innhold
Einar Fluto og Jan Ove Øen (midten) fra Montér Ål mottok Årets Monter 2022-prisen fra Knud Holm (t.h.) under Optimeras årlige Opptur-konferanse. (Foto: Kilian Munch)
Einar Fluto og Jan Ove Øen (midten) fra Montér Ål mottok Årets Monter 2022-prisen fra Knud Holm (t.h.) under Optimeras årlige Opptur-konferanse. (Foto: Kilian Munch)

Nyhet -

Montér Ål best av Montér-byggevarehusene i 2022

Montér Ål stakk av med prisen for beste varehus da Optimera hadde sin store årlige samling.

Daglig leder Jan Ove Øen mottok prisen under Optimeras Opptur-konferanse i dag.

– Til daglig jobber mine kollegaer og jeg for å hjelpe kundene med byggevarer, råd og tjenester. Det går unna seks dager i uken og vi ser jo at det går godt. At det holdt helt til topps blant så mange andre gode var moro og motiverende for fortsettelsen, uttalte Øen etter overrekkelsen.

Hvert eneste Montér byggevarehus fyller en viktig plass i lokalsamfunn som alle har litt forskjellig kultur og handelsmønstre.

– Når Montér Ål i 2022 var best av alle, betyr dette at byggevarehuset har håndtert sin lokale rolle godt. Hos Montér Ål har vi en fin gjeng som utfyller hverandre og setter kundeservice høyt. Det er kjekt å handle hos Montér Ål og førsteprisen er velfortjent, slår Knud Holm fast.

Holm er direktør for Montér og Optimera Proff og overrakte prisen fra Opptur-scenen.

Årets Montér er ingen skjønnhetskonkurranse. For å nå til topps må byggevarehuset skåre best på en serie kvantitative parametere. Utvikling i volum, dekningsbidrag, bemanningskostnader og -kompetanse, antall kundeklubb-medlemmer og kampanjeinnsats er blant kriteriene som måles og vektes.

Evalueringen er utformet slik at både liten og stor skal ha like forutsetninger for å vinne.

Underlaget blir dessuten brukt i det daglige virket med butikk- og kjedeutvikling i Montér. – Det er alltid mye å lære av de beste, sier Holm.

Montér Ål hadde meget god salgsøkning både i 2022 og foregående år. Både dette og driftsresultatet ligger godt over gjennomsnittet i Montér. Prisen ble vunnet i konkurranse med over 80 andre Montér. Montér Stavanger og Montér Larvik knivet om førsteplassen.

Emner

Kategorier

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge