Gå videre til innhold
Når 2 blir 1 - Flisekompaniet i Trondheim
Når 2 blir 1 - Flisekompaniet i Trondheim

Pressemelding -

Åpner Norges kanskje fineste fliskonseptbutikk!

Ny konseptbutikk i Trondheim

Etter en periode med god vekst og mange fornøyde kunder i to butikker, har Flisekompaniet i Trondheim nå vokst seg ut av sine lokaler, og tiden er inne for å utvide med en nye flott konseptbutikk i Trondheim. I hele vinter har det vært byggeaktivitet på Østre Rosten, en sentral plassering i byen rett ved siden av Amcarsentret. Her står det nå ferdig et splitter nytt og topp moderne anlegg der Flisekompaniet disponerer 1.300 m2 med butikk og lager. Konseptbutikken er på nesten 1.000 m2, med flotte utstillinger med den beste inspirasjonen av det siste innen fliser fra både Italia og andre deler av verden.

Mer enn flis

Flisekompaniet fører ikke bare fliser, men også laminat, parkett, baderomsplater, baderomsmøbler og alt du trenger for å pusse opp badet, gangen eller andre rom i huset.

Flisekompaniet Trondheim blir en spennende konseptbutikk, som er «litt» annerledes enn andre butikker som tilbyder fliser. Hos Flisekompaniet Trondheim har vi alltid kundene i hovedfokus, og vi er kjent for et stort og inspirerende utvalg av fliser med kort leveringstid på kvalitetsvarer til gode priser.

Åpningsaktivitet

8.mars klokken 10:00 åpner Flisekompaniet Trondheim landets kanskje fineste konseptbutikk på flis.

For ytterligere informasjon kontakt: Per-Ivar Ekeberg (Kjedesjef i Flisekompaniet) mobil.: 977 77 772 eller på epost: pie@Flisekompaniet.no eller Eirik Løw Hansen (Daglig Leder Flisekompaniet Trondheim) på mobil.: 975 97 990 eller epost: eirik.low.hansen@flisekompaniet.no

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Flisekompaniet er en landsdekkende kjede innen fliser. Kjeden tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til bla. baderommet, for uteplassen og andre oppussingsprodukter til ulike rom i norske hjem. Flisekompaniet har 26 utsalgssteder fra Alta i Nord til Stavanger på Sør- Vestlandet. 180 engasjerte medarbeidere leverer daglig den beste servicen for å gi kundene en god handleopplevelse. Hos Flisekompaniet får kundene alltid kvalitetsprodukter med kort leveringstid til fordelaktige priser. Dette er mulig, med gode logistikktjenester og et betydelig lagerført sortiment på sentrallager i Oslo. 

Flisekompanikjeden eies 100 % av Optimera AS, som er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder og 10 milliarder kroner i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170 000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge