Gå videre til innhold
F.v. Svein Tore Nilsen, daglig leder i Montér Vågsbygd, og Hans-Olav Wetrhus, regiondirektør i Optimera, åpner dørene, men utsetter festen.
F.v. Svein Tore Nilsen, daglig leder i Montér Vågsbygd, og Hans-Olav Wetrhus, regiondirektør i Optimera, åpner dørene, men utsetter festen.

Pressemelding -

Åpner som planlagt, men utsetter festen

Førstkommende mandag, 30. mars, åpner Montér Vågsbygd dørene til et nyrenovert, moderne byggevarehus. – Lokasjonen er den samme, men vi får større plass, nye konsepter og mer effektiv utforming, sier Hans-Olav Wetrhus, regiondirektør i Optimera.

Nye Montér Vågsbygd, sørvest i Kristiansand, åpner som planlagt, men den store festen uteblir inntil videre.

– Jeg er utrolig fornøyd med byggevarehuset. Vi hadde planlagt storslått åpningsfest, men det er en selvfølge å utsette denne med tanke på situasjonen vi er i, sier Wetrhus.

– Kunder som kommer på åpningen vil få instrukser om rutiner og regler for smittevern. Vi vil ha tilstrekkelig med Antibac og engangshansker, samt at vi vil sikre god avstand mellom alle i byggevarehuset, opplyser han.

«Klikk og hent» og hjemlevering

Selv om et nytt byggevarehus helst ønsker seg stinn brakke på en åpningsdag, understreker Wetrhus at det nå er tid for å tenke annerledes og mer kreativt.

– Vi oppfordrer kunder til å handle med minst mulig fysisk kontakt. Netthandel med «klikk og hent» eller hjemlevering er løsninger og tjenester vi har spesielt fokus på i disse tider. På åpningsdagen og påfølgende helg vil vi også ha større kapasitet til å besvare henvendelser på telefon og mail, slik at kunder får lagt inn sine bestillinger, sier Wetrhus.

Stor oppgradering og mye nytt

Nyrenoverte Montér Vågsbygd har et totalt fotavtrykk på i overkant av 3.000 kvadratmeter. Bedre plass gjør det mulig å vise frem en enda større bredde av Montér sine konsepter.

– Byggeservice ligger i hjertet av byggevarehuset og er åpen for alle, spesielt privatkunder, presiserer Wetrhus. Her kan alle få hjelp til små og store byggeprosjekter, uavhengig av om du skal gjøre jobben selv eller sette den bort.

– Nytt er også et temperert og støvfritt klimarom for interiørprodukter, ny dør- og vindusutstilling og en egen avdeling med kjøkken, garderobe og bad. Utebutikken med trelast og byggevarer er også oppgradert. Her er det enkel og effektiv gjennomkjøring slik at kunden kan laste varer under tak, beskyttet fra vær og vind, fortsetter han.

– Alle som legger turen innom åpningen er hjertelig velkommen. Samtidig ber jeg alle om å respektere våre rutiner og regler for smittevern, avslutter Wetrhus.

For mer informasjon, kontakt:

Hans-Olav Wetrhus, regiondirektør i Optimera
Tlf.: 469 19 200
E-post: hans.wetrhus@optimera.no 

Emner

Kategorier

Regions


Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark samt kjedene Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge