Gå videre til innhold
Fra venstre: Tore Bringslid (Daglig Leder Montér Molde), Tom Arne Utnes, Reidar Frisenberg (delvis skjult), Petter Jørgensen (FK Molde), Tom Andre Hofstad (FK Molde), Ole Espen Jensen, Terje Mølnvik (FK sentralt).
Fra venstre: Tore Bringslid (Daglig Leder Montér Molde), Tom Arne Utnes, Reidar Frisenberg (delvis skjult), Petter Jørgensen (FK Molde), Tom Andre Hofstad (FK Molde), Ole Espen Jensen, Terje Mølnvik (FK sentralt).

Pressemelding -

Flisekompaniet åpnet shop-in-shop hos Montér

8. juni åpnet Flisekompaniet egne avdelinger, såkalte shop-in-shops, hos Montér Sørra i Sandnessjøen og Montér Molde. I den anledning ble det holdt åpningsfest med gode tilbud – både på flis og byggevarer.

Pilotprosjekter

Gjennom dette konseptet får kundene tilgang til et større spekter av produkter, tjenester og kompetanse.

- Montér Sørra og Montér Molde er pilotprosjekter og vi jobber aktivt med å få frem flere shop-in-shop i våre byggevarehus, sier Knud Holm, Direktør Montér og Optimera Proff.

Hos Montér Molde flytter den allerede eksisterende Flisekompaniet butikken inn i Montér, mens i Sandnessjøen åpnes det en helt ny avdeling. Begge butikkene er bygd om og tilpasset Flisekompaniets konsept. Flisekompaniet er en spesialistkjede innen flis og tilbehør, og i tillegg har de et stort utvalg av VVS-produkter.

- Shop-in-shop konseptet gir oss en unik mulighet til å øke vår distribusjon og tilgjengelighet. Samlokalisering av Flisekompaniet og Montér vil styrke kundeopplevelsen og kundetilbudet betydelig, sier Raymond Lund, Administrerende Direktør i Flisekompaniet.

Alt under samme tak

- Montér vil ha det samme gode sortimentet på byggevarer som tidligere, men nå får kundene også tilgang til et stort kvalitetssortiment innen flis og baderomsmøbler, slik at vi kan levere komplette bad, forteller Holm.

Det betyr at Montér Sørra og Montér Molde nå kan levere kvalitetsprodukter til alle rom i huset, fra grunnmur til pipehatt.

- Det at man kan få levert alt fra en og samme plass forenkler hverdagen til kundene våre. Vi kjøpte Flisekompaniet i 2016 og nå ser vi synergiene ved dette oppkjøpet. Sammen står vi sterkere på totalløsninger, noe som igjen gir merverdi for kundene, forteller Holm.

Fokus på kompetanseoverføring

- Vi har hatt fokus på kompetanseoverføring i tiden etter oppkjøpet. Målet er at vi sammen skal skape de beste løsningene for våre kunder og bli den foretrukne spesialisten også på flis og tilbehør. Flisekompaniets egne ambassadører blir med på flyttelasset i Molde og vi får eksperter på flis og byggevarer under ett og samme tak. Kompetansen blir bredere og det blir både spennende og lærerikt, avslutter Knud Holm.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Knud Holm

Direktør Montér og Optimera Proff

knud.holm@optimera.no

+ 47 900 15 558

Raymond Lund

Adm.Dir Flisekompaniet

raymond.lund@flisekompaniet.no

+47 90 75 81 71

Emner

Kategorier


Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder og 10 milliarder kroner i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170 000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge