Gå videre til innhold
Med Aubo Skap Rom fra Montér bygger du lekre, skreddersydde oppbevaringsløsninger til overkommelig pris. (Foto: Aubo/Montér.)
Med Aubo Skap Rom fra Montér bygger du lekre, skreddersydde oppbevaringsløsninger til overkommelig pris. (Foto: Aubo/Montér.)

Pressemelding -

Interiør: Skreddersydd oppbevaring til overkommelig pris

Skreddersydde løsninger for oppbevaring er lekkert. Byggevarekjeden Montér har nå lansert Aubo Skap Rom. Med Skap Rom bygger du skreddersydde oppbevaringsløsninger med utgangspunkt i standardelementer. Resultatet ligner spesialdesignede løsninger og er til en overkommelig pris. Helt topp for hjemmekontor, barneværelset, stuen, andre rom i boligen og garasjen.

Danske Aubo leverer ca. 5500 kjøkken i Norge hvert år. Montér-kjeden har egne utstillinger av kjøkken, bad og garderobe i mange av sine byggevarehus.

Emner


Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 14 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Hansmark, RenCon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge