Gå videre til innhold
Som regiondirektør får Lars Kristiansen fra 1. oktober ansvaret for videre vekst og utvikling av Region innland i Optimera.
Som regiondirektør får Lars Kristiansen fra 1. oktober ansvaret for videre vekst og utvikling av Region innland i Optimera.

Pressemelding -

Lars Kristiansen ny direktør i Optimera Region innland

Lars Kristiansen tiltrer 1. oktober stillingen som regiondirektør for Region innland i Optimera. Han får ansvaret for videre vekst og resultatutvikling av virksomheten i regionen.

Markedsøkonomen Lars Kristiansen har lang fartstid innenfor ledelse, salg og markedsføring i byggevarebransjen og annen varehandel. Karrieren inkluderer engros, produksjonsindustri og byggevarehandel.

Kristiansen kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør gjennom seks år i Norengros. Han har tidligere vært salgsdirektør i henholdsvis Natre Vinduer og Gausdal Landhandleri.

– Jeg opplever Optimera som en spennende virksomhet med tydelig posisjon i markedet og medarbeidere som strekker seg for å gi både private og profesjonelle kunder en enklere hverdag. Dette, organisasjonens bærekraftsarbeid og effektiviserende løsninger var medvirkende til at jeg søkte stillingen. Nå ser jeg frem til å bli en del av laget i Region innland, sier Kristiansen.

Som regiondirektør vil Kristiansen stå for daglig ledelse av regionens virksomhet, med hovedoppgave å engasjere og motivere organisasjonen, samt utvikle virksomheten i henhold til visjon og strategi.

Emner

Regions


Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Hansmark, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge