Gå videre til innhold
Regionsdirektør i Optimera, Petter Gram, tror samlokaliseringen av Montér og Flisekompaniet  vil skape positive synenergier for kundene.
Regionsdirektør i Optimera, Petter Gram, tror samlokaliseringen av Montér og Flisekompaniet vil skape positive synenergier for kundene.

Pressemelding -

Montér Drammen og Flisekompaniet flytter til Liertoppen

Etter ti år på Brakerøya skal Montér Drammen flytte inn i nye lokaler på Liertoppen. Et nytt og moderne byggevarehus skal bygges i samarbeid med Lani Invest AS. Det nye byggevarehuset skal samlokaliseres med Flisekompaniet, så da får kundene tilgang på flis og byggevarer under ett og samme tak.

Både Montér og Flisekompaniet vil tilby sine totalkonsepter i den nye Drammensetableringen. Montér satser sterkt på kjøkken, bad og garderobe, med store avdelinger og bredt sortiment. Byggevarehuset vil også ha et temperert listverksom som gir bedre kvalitet på varene, gjør flere varer tilgjengelig hele året, og bidrar til en mer behagelig handleopplevelse.

Samlokalisering

Optimera kjøpte Flisekompaniet i 2016 og Montér Drammen blir det tredje byggevarehuset hvor Montér og Flisekompaniet samlokaliseres. Gjennom dette konseptet får kundene tilgang til et større spekter av produkter, tjenester og kompetanse.

”Montér og Flisekompaniet i samme lokaler blir en spennende kombinasjon. Byggevarer og flis går hånd-i-hånd i både nybygging og rehabilitering, så dette tror vi vil skape positive synergier for kundene våre”, sier Petter Gram, Regionsdirektør i Optimera.

God tilgjengelighet

Det nye byggevarehuset vil bli på i underkant av 5000 kvadratmeter, fordelt mellom Montér og Flisekompaniet. Tomten på syv mål ligger på Gjellebekk, vis à vis Liertoppen senter.

”Med tolv minutter til Drammen og ti minutter til Asker vil det nye byggevarehuset bli mer tilgjengelig enn tidligere”, forteller Gram.

"Vi ønsker å skape de beste løsningene for kundene våre og denne samlokaliseringen vil styrke både kundeopplevelsen og kundetilbudet betydelig. På det nye anlegget vil vi samle 25 eksperter på både byggevarer og flis som vil ønske både proffkunder og private velkommen til en bedre handleopplevelse" avslutter Gram.

Det nye lokalet vil være innflytningsklart i starten av 2019.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Petter Gram

Regionsdirektør i Optimera

Petter.gram@optimera.no

+47 952 69 820

Raymond Lund

Daglig Leder i Flisekompaniet AS

Raymond.lund@flisekompaniet.no

+47 907 58 171

Emner

Kategorier


Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder og 10 milliarder kroner i sisteleddsomsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170 000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge