Gå videre til innhold
Regiondirektør i Optimera, Petter Gram, er i rute til åpningen av nye Montér Skien.
Regiondirektør i Optimera, Petter Gram, er i rute til åpningen av nye Montér Skien.

Pressemelding -

Montér satser friskt i Skien

5. mars åpner nye Montér Skien, et langt steinkast unna tidligere lokaler. – Vi flytter inn i et totalrenovert lokale med større plass, nye konsepter, bedre utforming og enda bedre beliggenhet. Dette gleder vi oss til å vise frem, sier Petter Gram, regiondirektør i Optimera.

Montér Skien har vært en suksess siden åpningen tilbake i 2005. Byggevarehuset har opparbeidet seg en solid posisjon i Skien og omegn gjennom høy fagkompetanse, bredt sortiment og skreddersydde tjenester.

Stor oppgradering og mye nytt

Nye Montér Skien har et totalt fotavtrykk på 4.300 kvadratmeter. Bedre plass gjør det mulig å vise frem en enda større bredde av Montér sine konsepter.

– Byggeservice ligger i hjertet av byggevarehuset og er åpen for alle, ikke bare proffkunder, presiserer Gram. Her kan alle få hjelp til små og store byggeprosjekter, uavhengig av om du skal gjøre jobben selv eller sette den bort. Vi kan også tilby listverk, dører, gulv og plateprodukter fra et temperert og støvfritt klimarom på rundt 360 kvadratmeter. Inn kommer også en ny dør- og vindusutstilling og en egen avdeling med kjøkken, garderobe og bad.

– Sist, men ikke minst får vi en stor og luftig utebutikken på rundt 2.200 kvadratmeter med trelast og byggevarer. Her er det gjennomkjøring slik at kunden kan laste varer under tak, beskyttet fra vær og vind, fortsetter Gram.

I rute og klare for åpning

Gjennom 15 år har Montér Skien opparbeidet seg en god posisjon i markedet i og rundt Skien. Nå ligger alt til rette for å videreføre og videreutvikle denne posisjonen.

– Vi er i rute med flyttingen og vi skal være i drift fra dag én, men det er selvsagt noe spenning i kroppen. En stor fordel er at vi kun flytter en snau kilometer. Vi gleder oss og håper å se mange kjente og nye fjes i nye Montér Skien, avslutter Gram.

For mer informasjon, kontakt:

Petter Gram, regiondirektør i Optimera
Tlf.: 952 69 820
E-post: petter.gram@optimera.no

Thorleiv Lønningen, daglig leder Montér Skien
Tlf.: 480 02 115
E-post: thorleiv.lonningen@monter.no

Emner

Kategorier

Regions


Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark samt kjedene Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge