Gå videre til innhold
F.v. Pål Even Thomassen og Jørgen Johansen foran nye Montér Karasjok om etter planen åpner i juli.
F.v. Pål Even Thomassen og Jørgen Johansen foran nye Montér Karasjok om etter planen åpner i juli.

Pressemelding -

Montér til Karasjok

Montér fortsetter satsingen over det ganske land, og siste tilskudd på stammen er Montér Karasjok. – Positiviteten vi har møtt i befolkning gjør at vi har stor tro på satsingen, sier Pål Even Thomassen, daglig leder i byggevarehuset.

Planleggingen av Montér Karasjok startet i august i fjor. Nå – et snaut år senere – gleder investor og styreleder, Jørgen Johnsen og nevnte Thomassen seg stort til åpningen, som etter planen blir i juli.

– Vi har lekt med tanken om å starte opp byggevarehus i Karasjok en stund, og jeg tror vi har tenkt på det meste. Vi mener markedet her trenger et byggevarehus som Montér, og vi har en perfekt plassering i forhold til de andre Montér byggevarehusene her i Finnmark. Vi mener potensialet her er stort, sier Thomassen.

For alle type byggeprosjekter

Montér Karasjok bygger på et eksisterende bygg, og får et fullverdig Montér byggevarehus på totalt 640 kvadratmeter for både profesjonelle og private kunder.

– Innebutikken blir på 270 kvadratmeter og fylles med sesongriktige produkter og inspirerende utstillinger av blant annet dører, vinduer, gulv, vegg og baderomsplater. Montér Byggeservice skal ligge i hjertet av byggevarehuset og er åpent for alle som trenger hjelp til små og store byggeprosjekter, sier Thomassen.

– Utebutikken med trelast og byggevarer blir på 370 kvadratmeter med gjennomkjøring og mulighet for lasting av varer under tak, beskyttet fra vær og vind, fortsetter han.

Riktig fagkompetanse

Service og kvalitet troner på toppen av prioriteringslisten til de to gründere.

– Dette er nøkkelen for å lykkes. Vi må innfri krav, ønsker og behov hos alle våre kunder. For å få til dette har vi samlet et knallgodt team på fire personer inkludert oss selv, sier Thomassen og viser til sin partner Jørgen Johansen.

– Det er også en trygghet å vite at vi har Montér-kjeden i ryggen med den erfaringen og kompetansen de besitter, fortsetter han.

– Dette er utrolig kult, og vi gleder oss til å følge og supportere Montér Karasjok. Da Johnsen og Thomassen tok kontakt og la frem sine planer, var vi ikke i tvil om at dette var gjennomtenkt og bra. Gjennom oss får de tilgang på produkter, løsninger, tjenester, kompetanse og erfaring som Montér Karasjok vil høste godt av, sier Anniken Wollan, markeds- og forhandlersjef i Montér Handel.

I rute og klare for åpning

Korona-situasjonen har medført noen forsinkelser for duoen, men prosjektet er nå godt i gang igjen.

– Vi er spent og gleder oss veldig til å bli ferdig med byggingen og komme i gang med driften. Det gjenstår fortsatt en del arbeid, så vi vet hva vi har å gjøre frem til åpning i starten av juli, avslutter Thomassen.

For mer informasjon, kontakt:

Pål Even Thomassen, daglig leder Montér Karasjok
Tlf.: 916 45 955
E-post: pleven.thomassen@yahoo.com

Anniken Wollan, markeds- og forhandlersjef i Montér Handel.
Tlf.: 909 44 077
E-post: anniken.wollan@optimera.no 

Emner

Kategorier

Regions


Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark samt kjedene Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge