Gå videre til innhold
Natre er årets leverandør til Optimera i 2021

Pressemelding -

Natre er årets leverandør til Optimera i 2021

Natre Vinduer toppet blant leverandører som er løsningsorienterte og har generert betydelig positiv vekst for Optimera. Det holdt til hedersbevisningen «Årets leverandør 2021» med prisutdeling under Opptur 2022.

Det årlige Opptur-arrangementet for Montér, Optimera Proff og Rencon kom endelig ut av koronakarantene. 

Optimera driver salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 14 milliarder i omsetning. Virksomheten representerer dermed en betydelig markedskanal for byggevareleverandører. Årets leverandør-prisen henger derfor høyt både i forhold til omsetningspotensiale og referanse i markedet. 

Selskapets kategoriorganisasjon har ansvaret for leverandørvurderingen. I år ble 10 leverandører nominert. Forutsetninger for nominasjonen er å genere betydelig positiv vekst innenfor sin kategori. I tillegg må leverandøren være fleksibel, positiv og løsningsorientert. 

– Natre har en tydelig profil i markedet og evnen til å jobbe tett med hele organisasjonen vår, med høy presisjon og profesjonalitet på alle nivåer. Spesielt vil vi trekke frem leverandørens evne til å effektivisere samarbeidet gjennom gode digitale løsninger og en dedikert salgsorganisasjon, sier Pål Erichsen, som er direktør for kategori I Optimera.
Etter nominasjonen, har hele salgsorganisasjonen til Optimera deltatt i avstemningen hvor Scanflex og Combiwood/Barkevik kjempet om finaleplassen med Natre. 

Med over 75 års erfaring, nærmere 400 medarbeidere og flere store fabrikker i Norge, er Natre i dag den største produsenten av kvalitetsvinduer til norske hjem via byggevarehandelen.

– Vi har valgt å selge våre produkter utelukkende gjennom anerkjente forhandlere for å sikre sluttkundene det beste innkjøpet inkludert produkter og service. Å bli årets leverandør hos Optimera er en stor anerkjennelse på det personlige plan for alle oss i Natre. Det bekrefter også at vi lykkes i praksis med kanalstrategien, sier salgs- og markedsdirektør Mona Ørebekk i Natre Vinduer AS.

Natre Vinduer AS er en del av Dovista -gruppen, som består av 10 kjente merkevarer innenfor dør- og vindusbransjen i Europa. Dovista A/S eies av VKR Holding, som eier virksomheter innen takvinduer, fasadevinduer og termisk solenergi i mer enn 40 land.

Emner

Kategorier

Regions


Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 14 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Hansmark, RenCon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge