Gå videre til innhold
Niels Christian Nielsen er ny regiondirektør i Optimera for Region midt.
Niels Christian Nielsen er ny regiondirektør i Optimera for Region midt.

Pressemelding -

Niels Christian Nilsen ny direktør for Region midt i Optimera

Optimera har ansatt Niels Christian Nielsen som direktør for Region midt. Nielsen har lang fartstid fra entreprenørsiden og skal bidra til videre vekst i regionen.

Regiondirektørene i Optimera har ansvar for daglig ledelse av regionens virksomhet, medarbeidere og strategigjennomføring. De har resultat- og budsjettansvar med lønnsomhet i fokus og skal støtte regionorganisasjonen i arbeidet med å skape fornøyde kunder og optimal drift.

Niels Christian Nielsen er Master of Business fra Queensland University of Technology. Til Optimera kommer han fra stillingen som innkjøpssjef i Skanska hvor han har ledet arbeidet med anskaffelser i Nord-Norge og Midt-Norge inkludert Møre og Romsdal. Fra entreprenørsiden har Nielsen også bakgrunn fra anbuds- og kalkulasjonsprosesser, samspillsprosjekter og produksjonsledelse.

Emner

Kategorier

Regions


Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Hansmark, RenCon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge