Gå videre til innhold
Økte kompetansen med Optimera

Pressemelding -

Økte kompetansen med Optimera

Den 10. mars – 12. mars samlet Optimera og Montér avd. innlandet rundt 150 kunder fra sitt område til kompetansedager på Quality Hotel 33. Dette ble noen intense dager med faglig påfyll, som ble avsluttet med gull i Holmenkollen.

‒ Kompetansedagene er en viktig arena for våre kunder og leverandører. Her kan de møtes og dele sine erfaringer, diskutere produktnyheter og se hva som beveger seg i markedet, sier Tom Sørum regional salgssjef i Optimera.

Tom har i de siste ukene jobbet hardt for at dette skal bli et godt arrangement og det var en fornøyd mann som ønsket de fremmøtte velkommen fra scenen på torsdag.

Deltagerne ble etter hvert delt inn i arbeidsgrupper. Etter dette var det rullering rundt i klasserom der alle gruppene fikk 20 minutter med undervisning fra den enkelte leverandør. Fra leverandørene meldes det om stort engasjement og interesse fra de fremmøtte.

‒ Det er klart at 20 minutter går fort når man snakker engasjert og får noen gruppediskusjoner i et klasserom, men vi har lagt opp til sosialt samvær innimellom slagene og mitt inntrykk er at praten fortsetter der om det fortsatt ligger noen spørsmål i luften, sier Fredrik Rydgren Salgsjef Proff i Optimera.

På kvelden var det lagt opp til Rock and Roll middag på hotellet med eksterne innslag fra Håkan Berg og Kalle Føtters Orkester m/gjestespiller. Gjestespiller var Optimera sin VF selger Ole Ronny Tysseng.

På fredagen var det nok mange som gledet seg mest til en formiddag i Holmenkollen der deltakerne hadde fått billetter til kvinnenes stafett 4x6km.

‒ Etter en samling på hotellet ble en feststemt gjeng busset opp til Holmenkollen for lunsj og mingling i VIP teltet. Etterpå fikk vi med oss den veldig spennende stafetten til kvinnene som heldigvis klarte gull også denne gangen, sier Sørum.

På lørdag var det en sliten og fornøyd gjeng som sjekket ut av hotellet. Sørum kan fortelle at det hele gikk veldig fint for seg og at både kunder og leverandører hadde fått økt sin kompetanse i løpet av noen innholdsrike dager i Oslo.

‒ Dette var en suksess også i år. Jeg vil takke alle som bidro til at dette ble noen fine dager. Så håper jeg at vi møtes igjen også til neste år, avslutter Sørum.

Følgende leverandører til Optimera var representert på kompetansedagene.

 • Byggma ASA
 • Glava
 • Moelven Limtre
 • Heydi
 • Monier
 • Isola
 • Natre Vinduer
 • Jackon AS
 • Rockwool AS
 • Gyproc AS
 • Swedoor Jeld Wen

Emner

Kategorier


Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med
152 utsalgssteder, 1900 ansatte og over 7 milliarder kroner i omsetning. Virksomheten innbefatter
Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér og Byggi.
Montér er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere.
Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 193.000 medarbeidere
i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge