Gå videre til innhold
Optimera bringer en messe med verktøy, festemidler og arbeidstøy ut til proffkundene sine. Dette er det største Roadshowet innenfor bransjen og du kommer til å merke at de er i byen.
Optimera bringer en messe med verktøy, festemidler og arbeidstøy ut til proffkundene sine. Dette er det største Roadshowet innenfor bransjen og du kommer til å merke at de er i byen.

Pressemelding -

Optimera on the road again

Den 22. mai går bransjens råeste Roadshow av stabelen. Startskuddet går i Arendal og etter det går det slag i slag frem til 23. juni. I denne perioden skal Optimera innom 10 byer med to semitrailere og 14 leverandører. Optimera bringer på denne måten en messe med verktøy, festemidler og arbeidstøy ut til proffkundene sine. Dette er det største Roadshowet innenfor bransjen og du kommer til å merke at de er i byen.

Forventer 5000 besøkende

Fredrik Rydgren, Markedssjef Proff i Optimera, forventer et rekordhøyt antall besøkene også i år.– Målet er selvfølgelig å slå fjoråret, hvor vi satte rekord med over 5000 besøkende, sier han.

- Konseptet har blitt god kjent blant kundene våre og selv om det hvert år er mye nye ansikter, er det også mange kjente fjes som dukker opp igjen år etter år. Dette viser at vi sammen med våre dyktige leverandører har skapt et Roadshow som kundene setter stor pris på, forteller Rydgren.

Optimera er en av Norges største leverandører av verktøy og festemidler til det norske markedet.

- Riktig valg av verktøy og festemidler øker effektiviteten og senker kostnadene i byggeprosjektet. Vi gir kundene våre råd, slik at de kan ta de riktige valgene.

Startet med en pickup og tilhenger

Roadshowet til Optimera startet med en pick-up og tilhenger i 2012. Hovedfokuset er det samme som det var den gang – med fokus på verktøy, festemidler og arbeidstøy, men konseptet har blitt mye større. Pickupen har blitt erstattet av to store semitrailere og pølsekjelen er byttet ut med skikkelig god grillmat.

- Roadshowet er en flott arena for dialog med våre kunder og leverandører. Det stilles høye krav til kompetanse på verktøy og festemidler. Kategorien er under stadig utvikling og det kreves derfor en kontinuerlig kompetanseheving.

Riktige festemidler bidrar også til høy kvalitet på sluttresultatet. I takt med at det bygges stadig mer avanserte og kompliserte bygninger, er behovet stort for et spesialisert festemiddelutvalg og faglig sterk produktveiledning.

Trondheim Byggfestival

Roadshowet inngår også i Optimera sitt store arrangement; Trondheim Byggfestival. Dette er andre gang den arrangeres og datoen er satt til 16. juni. Hensikten med arrangementet er å skape en arena for de proffe aktørene innen bygg og anlegg i Midt-Norge. I fjor deltok 100 leverandører og 3000 deltagere møtte opp.

- Det er ingen grunn til å tro at det blir mindre i år, avslutter Rydgren.

Turnéliste

Mandag 22. mai - Optimera Proffsenter Arendal

Tirsdag 23. mai - Optimera Proffsenter Kristiansand

Tirsdag 30. mai - Optimera Proffsenter Sandnes

Onsdag 31. mai - Optimera Proffsenter Haugesund

Fredag 2. juni - Montér Askøy

Onsdag 7. juni - Montér Gol

Fredag 9. juni - Montér Tønsberg

Onsdag 14. juni - Montér Hamar

Fredag 16. juni - Optimera Proffsenter Sandmoen Trondheim

Fredag 23. juni - Montér Halden

Meld deg på roadshowet her

For ytterligere informasjon, kontakt:

Fredrik Rydgren,

Markedssjef Proff

Optimera AS

+47 952 69 840

Fredrik.rydgren@optimera.no

Related links

Emner

Kategorier


Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder og 10 milliarder kroner i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170 000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge