Gå videre til innhold
Sondre Opheim er ny direktør for Optimera Handel (Foto: Optimera)
Sondre Opheim er ny direktør for Optimera Handel (Foto: Optimera)

Pressemelding -

Sondre Opheim ny direktør for Optimera Handel

Sondre Opheim (46) er ny direktør for Optimera Handel som er virksomhetens grossistdivisjon med ansvar for blant annet frittstående Montér-forhandlere. Han vil inngå i selskapets ledergruppe.

Opheim kommer fra stillingen som regiondirektør øst i Optimera. Han er utdannet siviløkonom fra University of Stirling i Skottland og har erfaring fra ledergruppen i NCC Roads og TOOLS.

– Jeg trives godt i Optimera fordi fokus på utvikling og vekst er stor. Handel-divisjonen står godt i markedet med blant annet en solid organisasjon og omfattende logistikkapparat i ryggen, som styrkes ytterligere med nytt sentrallager i Vestby. Det blir spennende å utvikle dette videre sammen med alle grupper forhandlere, kolleger og samarbeidspartnere, sier Opheim.

Administrerende direktør Erik Tønnesen er godt fornøyd med å kunne rekruttere en intern kandidat til Optimeras øverste ledergruppe, noe som understreker den sterke kompetansen internt i virksomheten.

Emner

Kategorier


Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 14 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Hansmark, RenCon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge