Gå videre til innhold
F.v. Tone Kvarsvik, Ingrid O. Rangønes, Eskild Røsand, daglig leder i Betonmast Røsand og Knud Holm.
F.v. Tone Kvarsvik, Ingrid O. Rangønes, Eskild Røsand, daglig leder i Betonmast Røsand og Knud Holm.

Pressemelding -

Splitter nytt Montér byggevarehus på Averøy

3. april åpnet splitter nye Montér Røsand. Byggevarehuset er flyttet kun et steinkast, og har fått store oppgraderinger. Rundt 1000 nysgjerrige var med på åpningsfest av det 2500 kvadratmeter store varehuset.

Høyt oppe på Nord-Vestlandet, nærmere bestemt på Averøy, ligger Montér Røsand. I flere tiår har Montér Røsand betjent både private kunder, byggmestere og større entreprenører. Nå satses det friskt med et splitter nytt bygg.

Gjennomkjøring og økt effektivitet

Avstanden fra gammelt til nytt byggevarehus er kun et steinkast, men forbedringene er store.

– Vi hadde en leiekontrakt som gikk mot slutten på vår tidligere lokasjon. Våre eiere besluttet derfor å bygge nytt, til stor glede for oss her på Montér Røsand, sier daglig leder, Tone Kvarsvik.

– Byggevarehuset er nytt, moderne og kundetilpasset. Med lyse og oversiktlige lokaler skal kundene få en god og effektiv handleopplevelse. Jeg vil spesielt trekke frem utebutikken med trelast og byggevarer på rundt 1200 kvadratmeter. Her er det gjennomkjøring slik at kundene får gleden av å laste under tak, beskyttet fra vær og vind. Dette er et stort løft for både kunder og ansatte, fortsetter Kvarsvik.

Store forbedringer og mye nytt

Det nye varehuset har et totalt fotavtrykk på i overkant av 2500 kvadratmeter. God utnyttelse av plassen gir bedre presentasjon av varer og tjenester, og en større del av sortimentet kan stilles ut og gjøres mer tilgjengelig for kundene.

– Montér Byggeservice ligger i hjertet av byggevarehuset og er åpen for alle, ikke bare proffkunder, presiserer Kvarsvik. Her kan alle få hjelp til sine små og store byggeprosjekter. I et klimarom på rundt 100 kvadratmeter lagrer og presenterer vi interiørprodukter som listverk, utforinger og forskjellige plateprodukter. Vi får også inn en ny dør- og vindusutstilling som gjør det enklere å ta valg basert på ønsker, behov og krav.

Storfint besøk

Den offisielle åpningen var kl. 10.00. Direktør Montér og Optimera Proff, Knud Holm, sa noen velvalgte ord før ordfører Ingrid Ovidie Rangønes sagde over en planke som markerte åpningen.

– Dette ble en kjempedag for oss. Rundt 500 møtte opp for å se ordføreren sage planke. I løpet av dagen var rundt 1000 kunder innom for å se vårt nye flotte byggevarehus, og hva vi har å by på, avslutter Kvarsvik.

For mer informasjon, kontakt:

Tone Kvarsvik, daglig leder i Montér Røsand
Tlf.: 909 93 805
E-post: tone.kvarsvik@monter.no 

Emner

Kategorier

Regions


Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 15 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Montér, Montasjeutstyr, Optimera Proff, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk, Optimera Handel, Rencon og Igland Garasjen. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain.

Optimera AS
Østre Aker vei 260
0976 Oslo
Norge